Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

Opatrovanie v krásnom prostredí pri Rakúsku

Ponuka|Nemecko|Zahraničie|06.06.2018
Opatrovanie v krásnom prostredí pri Rakúsku
Opatrovanie v krásnom prostredí pri Rakúsku
CENA: 8.84 €

Opatrovanie v krásnom prostredí pri Rakúsku

Ponuka|Nemecko|Zahraničie|06.06.2018
Kochel am See – pozícia blízko RAKÚSKYCH HRANÍC s nástupom ČÍM SKÔR/BEZ nočného vstávania/ s mierne pokročilou znalosťou Nemčiny/ NEFAJČIARKA

Do krásneho prostredia dedinky Kochel am See, ktorá sa nachádza v Bavorsku pri jazere Kochelsee, neďaleko rakúskych hraníc, hľadáme opatrovateľku k 84-ročnej pani (158 cm, 58 kg), ktorá býva spolu so svojím manželom v samostatnej časti rodinného domu. Pán je samostatný a nevyžaduje si starostlivosť. V druhej časti domu býva syn, ktorý je v prípade potreby nápomocný. V domácnosti sa nachádza pes a mačka, o ktoré sa opatrovateľka nemusí starať . Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu s pripojením na internet.
Stupeň ošetrenia: pacientka je zaradená do 3. stupňa ošetrenia

Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť nenavštevuje ošetrovateľská služba.

Zdravotný stav: pacientka trpí stareckou slabosťou, je čiastočne inkontinentná a má osteoporózu. Taktiež je niekedy zmätená a máva depresie. Nočné vstávanie na pozícií nie je potrebné.

Pohyblivosť : pacientka je mobilná a pohybuje sa samostatne a s pomocou opatrovateľky. Je potrebné aby jej bola opatrovateľka nápomocná a tak sa predchádzalo možným pádom a úrazom.

Dĺžka turnusu: 1 mesiac/základná dĺžka turnusu, nástup: čím skôr

Ponúkaná mzda: 8,84€/hod. brutto

Orientačná čiastka za turnus do výšky 1260 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).

Opatrovateľka má v rámci tejto pozície za úlohu pomoc pacientke pri osobnej hygiene, prezliekaní, presune na toaletu a tiež dbať na pitný režim. Na starosti má taktiež domáce práce ako upratovanie, pranie a varenie (po dohode na pozícií). Obchod sa nachádza približne 20 minúť od domu. Pacientka ocení spoločnosť, rozhovory alebo ak to dovolí jej zdravotný stav prechádzky po okolí.

Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.

V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach, radi Vám odpovieme na všetky otázky:

Hlavná koordinátorka : 0948 245 300 /l.poorova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494 /nabor@vip-pflege.eu
Cena: 8.84 €
INZERENT
predajca :
telefón :
0948688777
lokalita :
Zahraničie
Inzerátov :
ID inzerátu :
19281
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :