Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

Darujem kocúrika Marco Polo

Predaj|Mačky a mačiatka|Bratislava - Staré Mesto|20.09.2018
Darujem kocúrika Marco Polo
Darujem kocúrika Marco Polo
CENA: Zadarmo
Darujem kocúrika Marco Polo
Darujem kocúrika Marco Polo
Darujem kocúrika Marco Polo
Darujem kocúrika Marco Polo
Darujem kocúrika Marco Polo
Darujem kocúrika Marco Polo

Darujem kocúrika Marco Polo

Predaj|Mačky a mačiatka|Bratislava - Staré Mesto|20.09.2018
S ťažkým srdcom, ale z dôvodu zhoršujúcej sa alergie, hľadám nový milujúci domov pre môjho deväťročného kocúrika menom Marco Polo. Kocúrik je plne socializovaný, používa mačací záchod. Kompletne očkovaný, odčervený a je začipovaný. Po zdravotnej stránke je v poriadku. V minulosti (2010-11) prekonal operáciu močového mechúra, odstraňovali mu z neho piesok. Ale odvtedy nemal s močovými cestami žiadny problém. Chodím s ním pravidelne na kontroly. Z tohto dôvodu treba dodržiavať pitný režim, neprekrmovať ho a dávať ako stravu špeciálne diétne granule určené pre mačky, ktoré majú alebo mali problémy s močovými cestami. Ale dávam mu aj kvalitne obyčajné granule na prestriedanie.
Hľadám mu nový zodpovedný domov len v byte, bez výbehu, kde sa budú oň ho vedieť postarať, pretože nikdy nebol vonku!!! Najlepšie domácnosť bez detí, k staršiemu človeku, na samostatné umiestnenie bez druhej mačky, k niekomu kto uvíta spoločnosť štvornohého chlpáča a bude sa mu venovať a donekončna hladkať. Do nového domova, ak nový majiteľ bude chcieť, pôjde aj jeho toaleta s podstielkou, miska na jedlo spolus granulami, mačacia fontána, z ktorej rád pije vodičku, mačiacia kukaňa, v ktorej spáva. Mám k dispozícii aj prepravku, škrabadlo v tvare valca, na ktorom rád oddychuje. Prípadne aj mačací strom po dohode.
Prosím, len seriózni záujemcovia. Najprv návšteva u nás!

Povaha:
Marco je taký pán kocúr vo svojich rokoch gaučového typu, ale za to čiperný a obratný. Stále vie vyskočiť pomerne vysoko. Z času na čas sa rád pohrá, najradšej naháňa blikajúce svetielko na stene a potom má dlhoročnú hračku, plyšovú mýš z Ikeii. Rad dlhé hodiny vylihuje, a keď sedí na gaučíku aj panička, tak najradšej na nej. Je to veľký maznoš a vtierač. Nenechá si utiecť žiadnu chvíľu na maznanie. Akonáhle si sadnete na gauč, stoličku či postel alebo len tak na zem, už je na Vás a strká hlavu do dlane, že chce pohladkať. Potom sa na Vás uvelebí a spokojne pradie až kým nezaspí. Takto vie na vás ležať pokia2 má náladu aj dve hodiny alebo pokiaľ ste ochotní ho tam nechať :) Je zvedavý na návštevy, ale len chvíľu, potom sa schováva a vykúka z úkrytu. Po čase však opäť vylezie von. Občas na návštevu aj vrčí, podľa toho ako sa mu, kto páči. Nie vždy je spoločenský, veď je to kocúr so svojou vlastnou hlavou. Keď je nespokojný, dá to najavo. Vie, kde skladujem preň ho jedlo. Vie si otvárať sám dvierka na skrinkách, takže tam, kde nechcem aby sa dostal, mám detské poistky. Treba uň ho dávať pozor na volne ležiace sáčky, pretože ich obkusuje. Treba ich schovávať aby mu nebolo zle. Rád spáva v kartónových krabiciach rôznych veľkostí, napr. od topánok, čím menšia, tím lepšia. Je zvyknutý na strihanie pazúrikov na predných labkách.
Cena: Zadarmo
INZERENT
predajca :
telefón :
0911312981
lokalita :
Bratislava - Staré Mesto
Inzerátov :
ID inzerátu :
20213
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :