Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

AUGSBURG – Opatrovanie v krásnom historickom meste

Ponuka|Nemecko|Zahraničie|03.10.2018
AUGSBURG – Opatrovanie v krásnom historickom meste
AUGSBURG – Opatrovanie v krásnom historickom meste
CENA: 8.84 €

AUGSBURG – Opatrovanie v krásnom historickom meste

Ponuka|Nemecko|Zahraničie|03.10.2018
AUGSBURG – Opatrovanie v krásnom historickom meste / NÁSTUP 12.10.2018 / s dobrou nemčinou
Do nemeckého univerzitného mesta Augsburg, ktoré leží na juhozápade Bavorska a je druhým najstarším mestom Nemecka, hľadáme skúsenú a srdečnú opatrovateľku vo veku 55-65 rokov,
k 79-ročnému pánovi (170 cm a 50 kg), ktorý býva v byte bez domácich zvierat. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu s vlastnou kúpeľňou. Všetky obchody sú dostupné pešo. Opatrovateľka, ktorá nastúpi na túto pozíciu a nájde novú opatrovateľku na ďalšiu z našich pozícii, získa FINANČNÚ ODMENU.

Stupeň ošetrenia : pacient je zaradený do 4. stupňa požadovaného ošetrenia
Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť nenavštevuje ošetrovateľská služba
Zdravotný stav: pacient trpí začínajúcou inkontinenciou, má problémy s pohybom a hrozí u neho nebezpečenstvo pádu, má problémy prehĺtaním v dôsledku čoho sa mu ťažšie rozpráva, prekonal mŕtvicu- dôsledkom je chýbajúca motorika pravej ruky (napr. nedokáže sám otvoriť fľašu), prekonal operáciu srdcovej chlopne. Pacientove nohy musia byť udržiavané v suchu a teple, nakoľko má problémy s krvným obehom a hrozilo by odumieranie tkaniva.
Nočné vstávanie je potrebné iba príležitostne, kvôli návšteve toalety.

Pohyblivosť: pacient pri pohybe potrebuje pomoc opatrovateľky, je prevažne ležiaci, pohyb je možný iba pomocou invalidného vozíka, v domácnosti sú k dispozícií pomôcky ako sprchovacia stolička a iné. Pacient nedokáže sám vstať - s usadením do invalidného vozíka potrebuje pomôcť, jeho hygiena sa vykonáva priamo v posteli.
Opatrovateľka má v rámci tejto pozície na starosti starostlivosť o pacienta, jej úlohou je aj pomoc pri kompletnej hygiene, pri návšteve toalety, prezliekaní, ukladaní do postele, byť nápomocnou pri kŕmení a pití – pacienta treba kŕmiť jemnejšou stravou a menšími kúskami, starostlivosť o domácnosť (varenie, upratovanie, nakupovanie). Pacient má veľmi rád červené víno, ktoré aj smie, ale iba pohár k jedlu a tiež nealkoholické pivo , ocení prechádzky po meste. Byt navštevuje tohto času ešte gazdinka, ale je pravdepodobné, že po príchode opatrovateľky už nebude.
Pacient je mentálne úplne v poriadku, má však energické, až ostrejšie vyjadrovanie , čo sa môže zdať nepríjemné, ale je potrebné, aby si ho opatrovateľka nebrala osobne.

Dĺžka turnusu: 1 mesiac nástup: 12.10.2018
Ponúkaná mzda: 8,84€/hod. brutto
Orientačná čiastka za turnus do výšky 1460 €, vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).
Vyššia čiastka za turnus 1560 € je teda určená opatrovateľkám, ktoré získajú na ďalšiu z našich pozícií novú opatrovateľku (svoju známu a pod.).
Pracuje sa na slovenskú pracovnú zmluvu.
V prípade záujmu nás kontaktujte na uvedených číslach :
Hlavná koordinátorka : 0948 245 300 / l.poorova@vip-pflege.eu
Odd. náboru: 0948 688 777, 0948 719 494 / nabor@vip-pflege.eu
Cena: 8.84 €
INZERENT
predajca :
telefón :
0948719494
lokalita :
Zahraničie
Inzerátov :
ID inzerátu :
20407
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :