Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

Buk-krasne drevo.

Predaj|Stoly|Čadca|09.10.2018
Buk-krasne drevo.
Buk-krasne drevo.
CENA: 25 €

Buk-krasne drevo.

Predaj|Stoly|Čadca|09.10.2018
Buk-krasne drevo.

Buk je synonymom sily a odolnosti. Ako bonus ma krásnu štruktúru dreva. Stolík v našej ponuke skĺbil všestrannosť či uz v prírode, alebo doma s estetickými vlastnosťami bukového dreva. Krásne sa viníma pri pikniku, kde slúži ako stolík na servírovanie, pri grilovačke ,alebo len tak pri opaľovaní ako odkladací priestor na nápoje a kremy.

je Pevný , keď treba

Pri prenášaní ho môžete ľahko zložiť vďaka sústave NK pántov a zmestí sa tak do kufra auta. V otvorenom stave naopak NK panty zabezpečia stabilitu a pevnosť stolíka aj v nerovnom teréne. Zdravotne nezávadný lak, ktorý sa používa aj na detské hračky je bezpečný a pôsobí aj ako ochrana pred zašpinením-stačí ho len utriet mokrou handričkou.

Použitie doma

Široké uplatnenie nájde aj pri čítaní, papaní a kreslení, čo ocenia hlavne deti - môžu sa tak hrať vždy tam, kde sa niečo deje. Pre seniorov je zasa výhodne sa najesť v posteli , alebo pri obľúbenej Televíznej relacií. Stolík je všestranný (Multi), preto je len na vás, kde vam tento multistolík prispeje k Pohodliu vášo života.

n tel.cislo nereagovat je vymyslene.



https://www.mupi.sk/


https://www.facebook.com/MultiPohodlie-Paulina-Paula-Benkov%C3%A1-1635018523276072/
Cena: 25 €
INZERENT
predajca :
 
 
lokalita :
Čadca
Inzerátov :
ID inzerátu :
20492
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :