Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

2-3-4 izbový byty v Senci v novostavbe

Predaj|2 izbový byt|Senec|17.09.2015

2-3-4 izbový byty v Senci v novostavbe

Predaj|2 izbový byt|Senec|17.09.2015
V ponuke priamo od DEVELOPERA, novostavba už skolaudovaná, nie cez RK, máme na predaj krásny, veľký 3 izbový byt, s luxusným očarujúcimn výhľadom, z veľkej priestrannej terasy.
Byt sa predáva vo forme holobytu, ale dá sa aj v štandarde, podľa požiadaviek zákazníka.

Byt má zastavanú plochu 78,01m, úžitková plocha 65,39m, terasa 10,O5, a balkón 3,32.


V ponuke aj 2,3,4 izbové byty, v novostavbe, so záhradou, balkónom, a parkovaním, podľa výberu v cene bytu.
V ponuke sú holobyty, byty štandard so sanitou, zárubňami, a parketami, alebo novinkou sú kompletne zariadené byty s moderným talianským nábytkom.
Okná a vchodové dvere budú z oceľovohliníkových profilov s izolačným dvojsklom.
Apartmány na prízemí majú namiesto terasy vlastnú záhradu umocňujúcu dojem bývania v rodinnom dome. Pozostáva z 24 malopodlažných bytových domov, situovaných na novo vybudovanej ulici Dlhá, priamo v meste Senec v blízkosti Slnečných jazier.
Viladomy Senec je moderná výstavba rodinných bytov.
Senec je známy ako významné letné turistické centrum.
Vzhľadom na komfortnú dostupnosť sú v mnohých ohľadoch ešte výhodnejšou voľbou ako bytová výstavba v okrajových častiach mesta. Pri rovnakej, respektíve nižšej cene ponúkajú bývanie v pokojnej lokalite s pestrými možnosťami trávenia voľného času (Senecké jazerá, Aquapark a pod.), v areáli blížiacom sa skôr zástavbe rodinných domov. Projekt je vhodný najmä pre mladé rodiny, ktorým ponúka dostatočne veľký životný priestor s možnosťou bezpečného miesta na hranie pre deti.
Projekt bol navrhnutý tak, aby bývanie spĺňalo všetky požiadavky kvalitného bývania v blízkosti centra mesta a zároveň požiadavky tichej lokality, oddelenej od rušnej premávky okolitých ulíc.

Termíny obhliadok a konkrétne informácie ohľadom predaja bytov, o aktuálnej cene a dostupnosti na tel. čísle 0911 597 600
Cena: Dohodou
INZERENT
predajca :
telefón :
0911597600
lokalita :
Senec
Inzerátov :
ID inzerátu :
2233
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :