Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

ONLINE COACH

Ponuka|Práca v domácnosti|Dubnica nad Váhom|16.04.2020
ONLINE COACH
ONLINE COACH
CENA: Dohodou

ONLINE COACH

Ponuka|Práca v domácnosti|Dubnica nad Váhom|16.04.2020
Hľadám zopár schopných a spoľahlivých ľudí na prácu so silným využitím sociálnych sietí v oblasti výživové poradenstvo, kde by plnili funkciu nutričného kouča.

Náplňou práce je komplexné poradenstvo klientom, zostavovanie jedálnička, návrh a úprava stravy v závislosti od potrieb zákazníka, vedenie zákazníckého servisu, spolupráca v rámci tímu poradcov, posúvanie informácii svojim kolegov, vzájomné školenia, pomoc a spolupráca.

Požadujeme záujem o oblasť, serióznosť, spoľahlivosť, pracovitosť, príjemný vzhľad, pozitívny prístup k druhým, vek nad 18 r, ochota školiť sa na pravidelnej báze osobne alebo cez online lekcie.
Časová náročnosť 10 – 15 hod/ týždenne, v prípade aktívnych a šikovnejších, 20 – 40 hodín týždenne s niekoľkonásobne väčším príjmom.

Výhodou je časová flexibilita, zaškolenie zdarma, pravidelné vzdelávanie zdarma, prístup ku možnosti podnikať v tomto sektore aj mimo Slovenska (výhodu majú ľudia, ktorí ovládajú cudzie jazyky), finančné ohodnotenie podľa obratu, skvelý kolektív, firemné výhody (pravidelné dovolenky, darčeky), možnosť kariérneho rastu.


Platové podmienky: podľa obratu (počas pohovoru bude vysvetlené podrobne)
Cena: Dohodou
INZERENT
predajca :
telefón :
0940513529
lokalita :
Dubnica nad Váhom
Inzerátov :
ID inzerátu :
30037
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :