Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

Najlepšie svetové čitanie Kolektív

Predaj|Romány pre ženy|Abrahám|12.10.2020
Najlepšie svetové čitanie Kolektív
Najlepšie svetové čitanie Kolektív
CENA: 3 €
Najlepšie svetové čitanie Kolektív
Najlepšie svetové čitanie Kolektív

Najlepšie svetové čitanie Kolektív

Predaj|Romány pre ženy|Abrahám|12.10.2020
Stav knihy: zachovalá, málo čítaná
Prebal: zachovalý

Dick Francis - Horúce chvíle

Alexander Kinloch odjakživa dával prednosť samote pred civilizáciou. Najšťastnejší sa cíti v divej prírode škótskych hôr. Keď však na jeho rodinu doľahne rad zničujúcich udalostí vrátane zmiznutia cenného dedičstva, idyla sa rozplynie. Alexander musí zápasiť so všednými i nevšednými nástrahami života.



La Vyrle Spencerová - Prísľub lásky

Eddie Olczak z amerického mestečka Browerville žije spokojným rodinným životom až do chvíle, keď ho tragická nehoda oberie o to najcennejšie – milovanú manželku Krystynu. Spolu s dvoma malými dcérkami prežíva hlboký žiaľ a uzatvára sa do svojej bolesti. Len pomaly a ukradomky vstupuje do jeho života nová láska, v ktorú už vôbec nedúfal.



Robin Cook - Toxín

Kim Reggin je srdcový chirurg, uznávaná kapacita vo svojom odbore. Je rozvedený a s bývalou manželkou sa starajú o dcéru Becky, s ktorou ho spája vrúcny cit.

Jedného dňa pozve Becky do Onion Ringu (miestny MacDonald) a dcéra si tam objedná nedopečený hamburger. Nakazí sa baktériou E. Coli, ktorá sa do mäsa dostala z chorej kravy. Táto baktéria, rezistentná voči antibiotikám, produkuje nebezpečný toxín. Ten postupne napadne a zničí všetky orgány dievčaťa a nakoniec mu spôsobí smrť.

Hlavným vinníkom je mäsospracovateľský priemysel. Kim sa rozhodne zistiť, kto zapríčinil kontamináciu potravín, čím sa dostáva do čoraz väčších problémov. Jeho pátranie sa stáva tŕňom v oku ľuďom, ktorí zarábajú na rýchlom občerstvení obrovské peniaze. Keď sa ocitne v ohrození života, rozhodne sa emigrovať do Švédska a odtiaľ pokračovať v boji.



Mary Higgins-Clarková - Mesačný svit ti pristane

Maggie Hollowayová jasala. Po rokoch odlúčenia sa konečne stretla s milovanou nevlastnou matkou. A tá ju navyše pozvala, aby s ňou strávila dva týždne v pôvabnom prímorskom letovisku. No len čo tam Maggie zavíta, urobí objav, z ktorého jej tuhne krv v žilách. A potom sa už nepríjemné prekvapenia valia jedno za druhým.
Cena: 3 €
INZERENT
predajca :
telefón :
0902133458
lokalita :
Abrahám
Inzerátov :
ID inzerátu :
34541
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :