Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

Moringa olejodárná 100% prašok 400g

Predaj|Potraviny|Tvrdošín|05.08.2021
Moringa olejodárná 100% prašok 400g
Moringa olejodárná 100% prašok 400g
CENA: 6 €
Moringa olejodárná 100% prašok 400g
Moringa olejodárná 100% prašok 400g

Moringa olejodárná 100% prašok 400g

Predaj|Potraviny|Tvrdošín|05.08.2021
Predám Moringu olejodárnu 100% prašok 400g za 6
Posielam aj na dobierku
Moringa olejodárna obsahuje:

Esenciálne aminokyseliny: chránia pred voľnými radikálmi
Vitamín A: dôležitý pre zdravý zrak
Vitamín C: na posilnenie imunitného systému
Vápnik: nevyhnutný pre zdravé zuby a kosti
Horčík: stimuluje krvný obeh
Draslík: zabezpečuje správny metabolizmus
Železo: dôležité pre zásobovanie buniek kyslíkom
Zinok: v organizme pôsobí protizápalovo
Omega-3 mastné kyseliny: nevyhnutné pre správnu funkciu mozgu
Zeatín: dôležitý chemický prenášač, ktorý všetky tieto látky dopravuje tam, kde majú pôsobiť
Prášok z listov Moringy alebo listy konzumované ako doplnok stravy počas tehotenstva môžu podporiť zdravý vývin plodu a pozitívne ovplyvniť tvorbu materského mlieka. Z organizmu matky a neskôr z materského mlieka môže dieťa dodatočne prijať veľa dôležitých vitamínov a minerálnych látok. Osobitne tu treba spomenúť aminokyseliny arginín a histidín obsiahnuté v rastline, ktoré vo fáze rastu nedokáže organizmus dieťaťa produkovať v dostatočnom množstve, ale ktoré sú pre jeho zdravý vývin nevyhnutne potrebné.

Má vysoký obsah vitamínu A a železa, ktoré účinne bojujú proti neustálej únave a celkovej vyčerpanosti organizmu. Vitamín A a železo prispievajú k tvorbe červených krviniek a hemoglobínu zodpovedných za správny obeh kyslíka v ľudskom tele. Pokiaľ máte nedostatok vaše telo sa musí viac namáhať, aby dostalo potrebnú energiu, čoho následkom je pocit malátnosti a únavy.

Draslík náš každodenný - na vitalitu je potrebný aj draslík. To môžte vidieť napríklad i pri športovcoch. Tenisti si veľmi často doprajú banán počas prestávky. Moringa však draslíka obsahuje oveľa viac ako toto obľúbené ovocie. V jednej lyžičke moringy je ho ako v 7 banánoch.

Chrípka: Posilňujme svoj imunitný systém správnou životosprávou, otužovaním a dostatočným príjmom vitamínov a antioxidantov. Práve pri tom vám môže napomôcť aj Moringa olejodárna. Moringa je zdrojom 46-tich prírodných antioxidantov. Medzi top antioxidanty patria – vitamín A, vitamín C, E, a zinok – a všetky sú prítomné v tomto zelenom elixíre vo vysokom množstve.

Moringa sa dlhodobo v ľudovej medicíne používala pre jej silné protizápalové účinky, antibakteriálny a antivirálny efekt ako aj vplyv na povzbudenie imunitných procesov. Pri dlhodobom užívaní prírodných vitamínov a antioxidantov moringy olejodárnej môžeme prežiť jeseň , zimu a začiatok jari v úplnej pohode a zdraví.

Antioxidanty, aminokyseliny, vitamíny, minerály:
Cena: 6 €
INZERENT
predajca :
telefón :
0948444908
lokalita :
Tvrdošín
Inzerátov :
ID inzerátu :
41039
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :