Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

Overená práca na doma vypĺňanie ankiet

Ponuka|Práca v domácnosti|Bratislava|24.09.2021
Overená práca na doma vypĺňanie ankiet
Overená práca na doma vypĺňanie ankiet
CENA: 3 €

Overená práca na doma vypĺňanie ankiet

Ponuka|Práca v domácnosti|Bratislava|24.09.2021
Jednoduché privyrobenie si vypĺňaním ankiet stačí len pc, tablet alebo mobilný telefón samozrejme s internetom. Nezaberá to moc času stačí každý deň sa prihlásiť do účtu kde si pozreté či nemáte ankety ak áno vyplníte za každú vyplnenú anketu sa Vám pripíšu na spomínaný vytvorený účet 3 eura.
V dnešnej dobe určite každé euro poteší..
Poďme teda ako nato postup:
1. Na tejto adrese si vytvoríte účet tu:
https://panel.marketagent.com/Register/Account/NewRegistration/sk-SK?RefUID=3481222

Pozor pri vytváraní účtu treba zadávať pravdivé údaje nakoľko overujú či nieste nejaký podvod alebo spam boot a podobne...
2. Druha vec po vytvorení účtu Vám ma prísť email viac menej chodia emaily do spam priečinkov keď nebude v doručenej pošte pozrite si v schránke spam a účet si cez aktivačný kód na meili aktivujete.

3.Učet mate založený cez mail aktivovaný úplne rýchle a jednoduché no a teraz sa už len každý deň do svojho účtu treba prihlásiť a kontrolovať či nemáte ankety.

4.Dajte si Pozor v učte je možnosť aj mini ankety tato možnosť je v menu (miniankety) nesú spoplatnene. Preto sa zamerajte iba na ankety doručene partnerom uvidíte ich v učte pred sebou pod uvítacím nadpisom Vitajte vypĺňajte za tie budete mat zaplatene.

5. Vždy zadávajte pravdivé informácie aj pri vypĺňaní ankiet, ankety zvyknú mat niekedy aj rovnaké otázky a keď napríklad v jednej dáte že deti nemám a do ďalšej dáte príklad mam deti 2. Po odoslaní ankety ten partner ktorý vytvoril anketu to vyhodnocuje a tým pádom keď zisti že dávate odpovede nie rovnaké bude sa mu zdať že ste spam robot alebo podvodník a tým pádom Vám nezaplatia za anketu.

Prajem Vám záujemcom nech sa darí a Verím že každý kto to skúsi bude spokojný.

V prípade otázky ma môžete kontaktovať na email adrese: job-info@centrum.sk
Cena: 3 €
INZERENT
predajca :
 
 
lokalita :
Bratislava
Inzerátov :
ID inzerátu :
42170
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :