Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

Darujem macky

Predaj|Akvarijné rybičky|Bratislava - Vrakuňa|02.01.2022
Darujem macky
Darujem macky
CENA: Zadarmo
Darujem macky
Darujem macky
Darujem macky
Darujem macky
Darujem macky
Darujem macky
Darujem macky
Darujem macky
Darujem macky
Darujem macky

Darujem macky

Predaj|Akvarijné rybičky|Bratislava - Vrakuňa|02.01.2022
Hladam novy domov pre mačky. Do noveho domova kazdej macke nabalim toaletu, balenie podstelky a balenie granul, spravu od veterinara a zdravotnu knizku. Obidve macky su naucene na toaletu, su pravidelne odcervovane a su kastrovane.

Mimi, 11 rokov (sivá). Podla vyjadrenia veterinarky, ktora jej prezrela nosohrtan, je to ruska modra. Je to proste dama. Fajnovka, ktora sama vie, kedy sa chce maznat a kedy vas s vasou potrebou sa s nou pomaznat posle kade dalej. Jednoducho, strazi si svoje hranice a ma rada svaty pokoj. Ale inac, ked vas oblubi, je velmi mojkava, pritulna, delikatna. Je velmi dobre vychovana, nikdy ju nenajdete na stole, pod vianocnym stromcekom, nieco obhryzat. Je velmi ucenliva – ked raz ci 2 jej nieco zakazete alebo, naopak, povzbudite ku niecomu, zapamata si to, a uz s tym nebude ziaden problem. Ked ju nieco trapi – dosla voda, vidi dno misky s granulami – pride za vami a odvedie vas tam, kde sa vyskytol problem. Mimi vsak ma ale jednu zvlastnost: je alergicka na pel, a preto stale uziva kortikosteroidy Medrol, ktore su na predpis (8 EUR za 50 ks). Takze ten, kto si Mimi zoberie, bude musiet raz za 50 dni skocit za veterinarom pre recept.
Mravcek, 11 rokov (čiernobiely). Je tazko uveritelne, ale je to bratcek Mimi. Ich spolu, este zaspinenych od krvi mamy-macky, nasli v smetiaku dobri ludia, od ktorych sme ich osvojili. A preto, keby sa to, samozrejme, dalo, bolo by super, keby Mravcek a Mimi isli do spolocneho domova, aby boli aj dalej spolu, ako boli od pocatia az po dnesok. Mravcek je jedno mile a jemne zlaticko. Ma velmi upokojujuci vplyv na ludi, pretoze sam je velmi pokojny a vyrovnany. Je velmi empaticky, mojkavy, miluje sa tulit a maznat. Tak isto ako Mimi, aj on je velmi disciplinovany. A je stale zakapreny :D Skusala somna mu tie oci vselico, ma ich zdrave, len na jednom ocku ma jazvu z mladi, ale vidi dobre, zrak poskodeny nie je. Ako povedal mi 1 veterinar, nuz, niekomu stale tecu sople, a Mravcekovi stale tecu oči.
Obidve mačky sú veľmi pokojne a nerušia.
Cena: Zadarmo
INZERENT
predajca :
telefón :
0949277672
lokalita :
Bratislava - Vrakuňa
Inzerátov :
ID inzerátu :
44382
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :