Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

Bio kozmetika

Predaj|Kozmetika|Nové Mesto nad Váhom|23.01.2022
Bio kozmetika
Bio kozmetika
CENA: 2 €
Bio kozmetika
Bio kozmetika
Bio kozmetika
Bio kozmetika
Bio kozmetika
Bio kozmetika
Bio kozmetika
Bio kozmetika
Bio kozmetika
Bio kozmetika

Bio kozmetika

Predaj|Kozmetika|Nové Mesto nad Váhom|23.01.2022
Vitajte vo svete Bulgarian rose!


Snaha moderných žien o krásu sa často zameriava na nájdenie najefektívnejších kozmetických výrobkov, ktoré sú najlepšie a dostupné bez toho, aby bola ohrozená ich bezpečnosť.
V geometrii vymedzujú rovinu tri body. Vo svete kozmetiky sú našimi definujúcimi bodmi „PRIRODA“, „INOVACIA“, „ROVNOVAHA“.
My - Bulgarianrose - sme presvedčení, že skutočná krása kvitne v podmienkach zdravia a harmónie. Našim poslaním je investovať naše hodnoty, vedomosti a skúsenosti do čisto prírodných produktov, ktorých výhody a účinky sú rýchlo viditeľné.
Je pre nás dôležité, aby naše výrobky inšpirovali, vzdelávali a prebúdzali povedomie o prírodných princípoch hľadania krásy, ceste za krásou a schopnosti vnímať krásu. Je dôležitejšie dodržiavať túto našu povinnosť, pretože dnes je pre život na svete dôležité, aby bola osobná starostlivosť neoddeliteľne spojená s environmentálnymi záväzkami.
Vytvárame produkty, ktoré vám ukážu iný pohľad na to, ako sa o seba staráme, s jasným vedomím, že nadišiel čas búrať stereotypy.
Je čas ustanoviť nový spôsob myslenia, nové štandardy užitočnosti a nový štýl pri výbere kozmetiky.

Je čas zmeniť nás.

. Predstavujeme výrobky s BULHARSKÝMI RUŽAMI. Vyvinuté s opatrnosťou a pozornosťou našich vedcov, prípravkami na tvár, telo a vlasy, zručne kombinujú príjemnú vôňu a jedinečné vlastnosti bulharského ružového oleja s pôsobením ďalších prírodných zložiek. Aromatické byliny pestované v úrodných pôdach Bulharska - levanduľa, mäta prieporná, levanduľa atď. Majú silný liečivý účinok a sú základom ekologických kozmetických výrobkov známych a vyhľadávaných na celom svete. Výrobky sú užitočné, s vynikajúcimi vlastnosťami, ktoré chránia pred škodlivými účinkami životného prostredia a stresom modernej doby. Obsahujú prírodné minerály, vitamíny a antioxidanty, ktoré majú upokojujúci, protizápalový a výživný účinok. Ponúkajú prírodnú terapiu pre telo i dušu, prirodzene osviežujú a udržiavajú svoju mladosť a vynikajúci stav.

Nežiaduce účinky moderného životného štýlu sa najčastejšie prejavujú najskôr na pokožke. Špičkové bulharské výrobky na báze ružového oleja sú vhodné pre všetky typy pleti, najmä pre suchú, citlivú alebo zrelú pokožku, poskytujú príjemný pocit zdravia a sviežosti. Pomáhajú upokojovať zápal a sčervenanie tým, že pôsobia antisepticky, vyhladzujú textúru a vytvárajú žiarivú pleť. Majú úžasný hydratačný účinok a jemný výživný účinok. Pri pravidelnom používaní je pokožka pružná a jemná. Od staroveku sa krása porovnávala s farbou ruže.

V súlade s tradíciami a krokmi moderných technológií naše výrobky vyťažili to najlepšie z prírody, teplé slnečné svetlo v Údolie ruží - Valley of roses a neporovnateľné vlastnosti bulharského ružového oleja. Pocit luxusu, zdravia a radosti, ktorý prinášajú, robí každodenný život príjemnejším a kvalitnejším.

Bulharská ruža damascénska (Rosa Damascena) sa pestuje kvôli ružových kvetov, ktoré obsahujú éterické oleje a z ktorých sa vyrába svetoznámy bulharský ružový olej. Slávne parfumy, ktoré zahŕňajú bulharskú ružu, sú Just Pink (od Cavalli), 5. Avenue (od Elizabeth Arden), City Glam (od Emporio Armani), Omnia Amethyste (od Bvlgari), Noa Fleur (od Cacharel), Chic ( Carolina Herrera), Allure Sensuelle (Chanel) a ďalšie. Cena bulharského ružového oleja sa v niektorých rokoch blíži cene zlata, preto sa nazýva "tekuté zlato".
https://www.bulgarianrose.sk/sk/stranka/vitajte
Cena: 2 €
INZERENT
predajca :
 
 
lokalita :
Nové Mesto nad Váhom
Inzerátov :
ID inzerátu :
44959
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :