Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

Opatrovanie Hoogvliet Holandsko 2100€

Ponuka|Holandsko|Zahraničie|21.09.2023
Opatrovanie Hoogvliet Holandsko 2100€
Opatrovanie Hoogvliet Holandsko 2100€
CENA: 2100 €

Opatrovanie Hoogvliet Holandsko 2100€

Ponuka|Holandsko|Zahraničie|21.09.2023
NL 211 Hoogvliet -HOLANDSKO
Nástup : 25.9.2023 ASAP
Plat: od 2100€ / netto/mesiac
Bonus za cestu :150€ / po odpracovaní 2 mesiacov
Turnus : 2 mesiace
Spôsob spolupráce: na živnosť
Sprostredkovanie: bez poplatkov
Požiadavky na opatrovateľku : žena ,starostlivá ,trpezlivá , skúsenosti s podobnou diagnozou , priateľská , komunikatívna angličtina
Ubytovanie : opatrovateľka má vlastnú izbu, kúpeľna je spoločná s klientkou
Voľno : streda a piatok od 9:00-19:00 hod +denné prestávky
POTREBNÉ DOKUMENTY:
Občiansky preukaz, živnostenské oprávnenie, PD A1, výpis registra trestov, opatrovateľský kurz/skúsenosti s opatrovaním s podobnými pacientmi, referencie z predchádzajúcich zamestnaní.
POPIS KLIENTA : pani je vdova , ktorá žije sama vo svojom dome v Hoogvliet. Pôvodne pochádza z Indonézie, ale v Holandsku žije mnoho rokov a má tu svoju rodinu .
Klientka potrebuje starostlivosť kvôli jej oslabenej mobilite a nízkej energie spôsobenej ochorením - hemochromatózou. Potrebuje pomoc pri denných aktivitách .Klientka spí v dome na poschodí, preto má nainštalovaný na schodoch lift, ktorý jej pomáha pri výstupe a zostupe zo schodov. Počas noci klientka nosí inkontinenčné materiály, aby nemusela vstávať z postele. Pani cez deň rada sedí v slnečnej obývačke, z ktorej je výhľad do záhrady. Nemá rada keď zostáva sama.
Večer pred spaním je potrebné pomôcť klientke podať očné kvapky .Klientka je tiež hluchá na jedno ucho. Stravu jej treba vždy rozmixovať na pyré , má veľmi rada čerstvé polievky . Opatrovateľka má na starosti nákupy a rodina dúfa , že opatrovateľka bude schopná stimulovať klientku, aby sa k nej pripojila (na vozíku) a dostala ju von na čerstvý vzduch. Samozrejme, len keď sa pani cíti dostatočne silná a je príjemné počasie.
Cena: 2100 €
INZERENT
predajca :
telefón :
0948327005
lokalita :
Zahraničie
Inzerátov :
ID inzerátu :
56484
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :