Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

Masáže, chiropraktik

Ponuka|Zdravie a krása|Bratislava - Staré Mesto|24.01.2024
Masáže, chiropraktik
Masáže, chiropraktik
CENA: Dohodou

Masáže, chiropraktik

Ponuka|Zdravie a krása|Bratislava - Staré Mesto|24.01.2024
Dr MAYER Ondrej

Ľudový Chiropraktik

SMT terapeut

(športová manuálna terapia)



Odborník na symetriu pohybu a tela

Správne používanie tela

Výučba, poradenstvo, prednášky

Chiropraxia + masáž
Chiropraxia je známa aj ako manuálne naprávanie kĺbov a kostí. Je to metóda liečby, ktorá sa zameriava na obnovu správnej polohy stavcov a kĺbov v opornej sústave, hlavne v chrbtici. Používajú sa rôzne techniky na vrátenie kostí a stavcov späť do ich správnej polohy, čím sa eliminuje blokácia, bolesť a ďalšie problémy. Táto terapia je často zaradená medzi doplnkovú a alternatívnu medicínu, vychádza z predpokladu, že nervový systém koordinuje všetky funkcie tela a bolesť môže byť dôsledkom jeho porúch. Manipuláciou štruktúr tela, ako je chrbtica, sa uvoľňuje tlak na nervy, čo môže viesť k úľave od bolesti svalov a kĺbov, vrátane bolesti chrbta, krku, končatín, ramien a lakťov. Chiropraxia zahŕňa rôzne techniky uvoľňovania, ako je masáž, bankovanie, manuálne uvoľňovanie a mobilizácia, ktoré sa kombinujú podľa potreby, aby sa dosiahlo optimálne uvoľnenie svalových reťazcov a následne napravila oporná sústava.
Cena: 80e/60min

Klasická masáž
Klasická masáž je základna forma masáže, ktorá sa zameriava na manipuláciu s mäkkými tkanivami tela s cieľom dosiahnuť uvoľnenie svalového napätia, zlepšiť prietok krvi, zmierňovať bolesť a zlepšiť celkový pocit pohody. Používajú sa rôzne techniky, ako sú hladenie, tlak a vibrácie.
Cena: 50e/50min

Celotelová masáž
Masáž celého tela je procedúra, ktorá zahŕňa masáž každej časti tela, od hlavy po päty. Počas tejto masáže masér pracuje s rôznymi technikami, aby uvoľnil svalové napätie, zlepšil prietok krvi a lymfy, zmierňoval bolesť a stres a podporoval celkový pocit pohody a relaxácie. Masáž celého tela môže byť individuálna, zameraná na osobné potreby a preferencie klienta.
Cena: 60e/50min

Relaxačná masáž
Relaxačná masáž je typ masáže, ktorá sa zameriava na uvoľnenie svalového napätia, zníženie stresu a podporu celkového pocitu pohody a relaxácie. Táto masáž je ideálna na zníženie každodenného stresu a napätia a na obnovenie rovnováhy medzi telom a mysľou.
Cena: 50e/50min



Bližšie informácie: https://www.auramassage.sk/
Cena: Dohodou
INZERENT
predajca :
telefón :
0949115014
lokalita :
Bratislava - Staré Mesto
Inzerátov :
ID inzerátu :
58553
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :