Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

Redukčná diéta

Predaj|Zdravý životný štýl|Bratislava - Rača|20.04.2016
Redukčná diéta
Redukčná diéta
CENA: 4 €

Redukčná diéta

Predaj|Zdravý životný štýl|Bratislava - Rača|20.04.2016
Autorka: PhDr. Mgr. Katarína Skybová. Kniha je nová, nepoužívaná. Cena v kníhkupectve: 9 €.
Najčastejšou príčinou vzniku nadváhy je nevhodný životný štýl a najmä dlhodobé pretrvávanie pozitívnej energetickej bilancie. Zmena životného štýlu je najúčinnejší recept na úpravu hmotnosti. Výsledok závisí najviac od spôsobu stravovania! Strava sa na úspechu podieľa viac ako 70 percentami. Účinný a overený stravovací program s dôsledne naplánovaným jedálničkom na každý deň v týždni je toho zárukou. Optimálne zastúpenie živín a energie v jedálničku dáva istotu, že cieľ bude účinný, a vo vzťahu k zdraviu bezpečný. Jedálniček kontroluje pocit sýtosti a je zostavený z potravín, ktoré sú na trhu bežne dostupné.
Príprava stravy je rýchla a nenáročná. Jedlá sú chutné. Minilexikón prináša najdôležitejšie informácie o výžive a stravovaní. Dozviete sa napríklad ako:
- ovládať a kontrolovať pocit hladu a sýtosti;
- vyvarovať sa skrytých tukov;
- využívať glykemický index potravín;
- určiť denné množstvo energie;
- a veľa iných dôležitých informácií.
Základom je precízne zostavený jedálniček s piatimi dennými jedlami na 28 dní a receptami na ich prípravu. Pri dennom menu je vypočítané množstvo základných živín:
- sacharidov
- bielkovín
- tukov
- energie.
V knižke nájdete podrobné potravinové tabuľky, ktoré sú špeciálne zostavené tak, aby ste sa v hodnotách energie a základných živín rýchlo a bezpečne orientovali. Tento overený stravovací program sa úspešne aplikuje v Inštitúte redukcie a prevencie nadváhy kompliment. Možnosť vyskúšať si jeho účinok máte teraz aj vy.
Cena: 4 €
INZERENT
predajca :
telefón :
0904361765
lokalita :
Bratislava - Rača
Inzerátov :
ID inzerátu :
9540
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :