Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

Detoxikácia organizmu - Zmena života k lepšiemu

Predaj|Zdravý životný štýl|Bratislava - Rača|20.04.2016
Detoxikácia organizmu - Zmena života k lepšiemu
Detoxikácia organizmu - Zmena života k lepšiemu
CENA: 3 €

Detoxikácia organizmu - Zmena života k lepšiemu

Predaj|Zdravý životný štýl|Bratislava - Rača|20.04.2016
Pri prejedaní sa a nesprávnej kombinácii potravín časť jedla ostáva nestrávená, nasleduje jeho hnilobný rozklad v črevách, pričom sa vytvárajú toxíny, jedovaté látky, a to sú pôvodcovia našich chorôb.
Často sa snažíme „odhladovať“ prebytočné kilogramy nevyváženou rýchlou diétou chudobnou na živiny. Potom sa však niet čo čudovať, že predčasne starneme, strácame energiu a chuť do života. Určite všetci chceme žiť kvalitný život aktívne a s výkonnosťou, ktorá nezávisí od veku a pohlavia. Otázka je, čo pre uskutočnenie tejto predstavy robíme. Pritom stav vlastného zdravia môžeme až z troch štvrtín ovplyvniť sami! Málokto si naplno uvedomuje, že okrem zdravého stravovania akú dôležitú úlohu hrá pravidelná detoxikácia - očista organizmu.
Príhovor autorky Detoxikácia organizmu:
Aj vy sa každé ráno zobudíte plní vitality a energie, s pocitom pohody pred začínajúcim dňom? Že nie? Potom vedzte, že vaše telo ovládajú toxíny. Bez účinnej pomoci tieto látky nevieme ani spracovať, ani z organizmu vyplaviť. Toxíny sú všade, kam sa len pozrieme. Ich zdrojom je strava, ktorú prijímame, voda, ktorú pijeme, vzduch, ktorý dýchame... a to sme spomenuli iba niektoré. Zvýšený výskyt toxínov sa môže pripísať znečisteniu životného prostredia, množstvu chemických prípravkov v našich domácnostiach, umelých prísad v našej potrave. Následkom je, že stále viac ľudí trpí alergiami či precitlivenosťou na rôzne látky. Okrem škodlivých vplyvov na naše telo, trpí aj naša myseľ. Pod vplyvom uponáhľanej doby rastie napätie, stres, psychické vyčerpanie... To všetko má za následok, že naše rána nie sú také optimistické, ako by nám malo byť prirodzené. K tomu prispieva aj naše nezdravé stravovanie.
Navyše, pri prejedaní sa a nesprávnej kombinácii potravín, ostáva časť jedla nestrávená, nasleduje jej hnilobný rozklad v črevách, pričom sa vytvárajú toxíny, jedovaté látky, a to sú pôvodcovia našich chorôb. Často sa prebytočné kilogramy snažíme „odhladovať“ nevyváženou a rýchlou diétou chudobnou na živiny. Potom sa však niet čo čudovať, že predčasne starneme, strácame energiu a chuť do života. Určite všetci chceme žiť kvalitný život aktívne a s výkonnosťou, ktorá nezávisí od veku a pohlavia. Otázka je, čo pre uskutočnenie tejto predstavy robíme. Pritom stav vlastného zdravia môžeme až z troch štvrtín ovplyvniť sami! Málokto si naplno uvedomuje, akú dôležitú úlohu, okrem zdravého stravovania, hrá pravidelná detoxikácia – očista organizmu.
Cena: 3 €
INZERENT
predajca :
telefón :
0904361765
lokalita :
Bratislava - Rača
Inzerátov :
ID inzerátu :
9542
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :