Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

Hunca life

Ponuka|Marketing a reklama|Bratislava|22.11.2017

Hunca life

Ponuka|Marketing a reklama|Bratislava|22.11.2017
Spoločnosť Hunca life vás pozíva do nášho tímu
Naplň práce je: vlastne práca na doma, takže cez internet
Požiadavky na uchádzača
-ochota a trpezlivosť
-základne znalosti s PC
-Ambiciózny
-a 18 rokov
Stručny opis firmy:
Kozmetická spoločnosť Hunca Life pôsobí vo viac ako 120 krajinách po celom svete a práve teraz sa otvára trh aj pre Slovensko, Česko a Maďarsko. Využite túto skvelú príležitosť a buďte aj vy pri zrode tejto veľkej šanci pre Nás . Zľava na všetky produkty 28% ihneď po registrácii, ktorá je bezplatná a nezáväzná. Žiadne povinne objednávky, prepracovaný odmeňovací systém, autobonus, dovolenky, rôzne motivačné programy pre nových ale aj existujúcich členov a čo je najdôležitejšie, skvelá kvalita produktov za rozumné ceny, dostupné pre každého.
Spoločnosť Hunca Cosmetics bola založená v roku 1957 a je jedným z najstarších spoločností tureckého kozmetického priemyslu. Vďaka svojej produkcie kvalitných výrobkov má významne zastúpenie na Tureckom trhu. Tvorí viac ako polovicu celkového predaja kozmetiky v Turecku, ale tiež má veľký podiel aj na celosvetovom predaji kozmetiky .
A čo nám Hunca Life ponúka?
Toaletné vody, Deodoranty, Deo Sticky, Deo Roll-ony, Šampóny, Gély na vlasy, Tekuté mydlá, Kolínske vody, Osviežovače, Vlasové kondicionéry, Laky na vlasy, Krémy na telo a ruky Peny na holenie, široký výber dekoratívnej kozmetiky.. Okrem toho široká ponuka čistiacich prostriedkov, drogéria ale tiež aj bižutéria, posteľné obliečky, kuchynské hrnce atď. Toto všetka nam HUNCA LIFE ponúka a do budúcna ešte omnoho viac. Tak prečo váhať a nepridať sa k nám? Momentálne sa robia predregistrácie a firma hľadá schopných ľudí na rozbeh v našich krajinách. Oficiálne začne fungovať od 1.11.2017 a to na trhoch: Slovensko, Česko a Maďarsko. Ak máte záujem o predregistráciu napíšte mi a budete vo výhode pred ostatnými. Ozaj obrovská šanca sa presadiť a dostať sa k slušnému zárobku, práve teraz, v tejto chvíli, keď sa pre nás otvára trh. Vhodné pre každého záujemcu, ktorý si chce privyrobiť/zarobiť (od 18. rokov) ktorý vie čo chce v živote dosiahnuť a začať si napĺnať svoje sny. Každý máme svoje vysnívane sny... tak prečo ich neuskutočniť so spoločnosťou Hunca Life?
Cena: Dohodou
INZERENT
predajca :
 
 
lokalita :
Bratislava
Inzerátov :
ID inzerátu :
17112
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :