Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

Predám TOP hernú klávesnicu Corsair K95 RBG LED

Predaj|Klávesnice a myši|Trenčín|22.11.2019
Predám TOP hernú klávesnicu Corsair K95 RBG LED
Predám TOP hernú klávesnicu Corsair K95 RBG LED
CENA: 150 €

Predám TOP hernú klávesnicu Corsair K95 RBG LED

Predaj|Klávesnice a myši|Trenčín|22.11.2019
Predám Top model hernej klávesnice Corsair K95 RBG LED s Cherry MX RED mechanickými spínačmi (switch) kupovanú pred dvoma rokmi v 100% stave. Klávesnica je udržiavaná, pravidelne čistená.

Jedná sa o limitovaný model ktorý sa už nevyrába, novšie modely nemajú nič naviac a sú len ochudobnené o menej G-tlačidiel, tento model má ako jediný až 16 G-tlačidiel na pravej strane (oproti modelu platinum ktorý ma len 6 týchto tlačidiel).
Okrem klasickej klávesnice (český layout), numerickej a G-tlačidiel má tiež tlačidlá na zmeny profilu, multimediálne tlačidlá (audio a video), scrollovací valček na ovládanie hlasitosti, mute tlačidlo, lock tlačidlo a tlačidlo na vypnutie podsvietenia. Klávesnica je z poriadného kusu hliníku, pevná a tažká, nehýbe sa mimovolne pri písaní, pripája sa dvoma USB konektormi, kábel je dobre chránený proti poškodeniu a točeniu. Klávesnica sa lahko čistí a je vode odolná. Výrobca ponúka perfektný software na tvorbu makier a nastavení pre klávesnicu a podsvietenie a podporuje Icue profily (možnosť stiahnuť si hotový profil z webu vo forme súboru ktorý program len načíta). Taktiež samostané nastavenie podstvietenia pre každú klávesu zvlášť je samozrejmosť u tohto modelu. Klávesnicu predávam v originál balení s full príslušenstvom. Nová stála 300 eur, predávam ju minimálne za polovičnu cenu. Osobný odber.

Info od výrobcu :
Corsair Gaming K95 RBG je plne mechanická herná klávesnica s eloxovaným, lešteným hliníkovým telom pre profesionálny vzhľad a pocit. Jej súčasťou sú spínače Cherry MX RED, ktoré zaistia ľahkú hmatovú spätnú väzbu bez počuteľného ťukania a podsvietenia, ktoré vám umožní vybrať, ktoré klávesy budú podsvietené. 100% anti-ghosting zaistí presný prenos stlačených kláves do hry.

Podsvietenie si môžete nielen pre každú klávesu nastaviť samostatne, ale môžete aj ovplyvniť, ako sa bude podsvietenie správať. Či bude pulzovať, či sa budú postupne meniť farby alebo dokonca pri písaní bude podsvietenie vydávať vlny. – Možnosti nastavenia sú takmer nekonečné. Vytvorte si tak farebnú schému, ktorá bude len Vaša. Toto nastavenie si môžete brať všade so sebou vďaka internej pamäte klávesnice.
Cena: 150 €
INZERENT
predajca :
telefón :
0950825652
lokalita :
Trenčín
Inzerátov :
ID inzerátu :
26904
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :