Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

Hydratačná esencia NovAge Oriflame

Predaj|Kozmetika|Považská Bystrica|16.02.2021
Hydratačná esencia NovAge Oriflame
Hydratačná esencia NovAge Oriflame
CENA: 7 €

Hydratačná esencia NovAge Oriflame

Predaj|Kozmetika|Považská Bystrica|16.02.2021
Posuňte vašu každodennú starostlivosť o pleť na luxusnejšiu úroveň s Hydratačnou pleťovou vodou NovAge s obsahom viacúčelovej aktívnej zložky Marine Prebiotic Active. Používa sa ihneď po čistení pleti Čistiacim gélom NovAge Supreme. Výborne pôsobí na celkový stav pleti a jej rovnováhu tým, že ju zásobuje výnimočnou dávkou hydratácie a pomáha chrániť jej ochrannú bariéru.
Dodáva pleti plnší vzhľad, osviežuje ju a zvláčňuje. Zároveň ju zanecháva nádherne hladkú a jemnú. Navyše dopĺňa účinky čistiaceho gélu a spoločne pripravujú pleť na pôsobenie pleťového séra a hydratačného krému.
Klinické testy potvrdili, že napomáha bunkovej obnove, redukuje veľkosť, počet a objem pórov, zanecháva zdravšie vyzerajúcu pleť, pomáha posilňovať pleť.
87 % súhlasí, že pleť je tonizovaná a vláčna
85 % súhlasí, že pleť je jemnejšia a hladšia
Použitie:
Hydratačnú pleťovú vodu NovAge používajte po čistení pleti a pred nanesením pleťového séra a hydratačného krému. Aplikujte na tvár, krk a dekolt. Vyhnite sa okoliu očí. Nanášajte rukami alebo bavlneným tampónom a nechajte absorbovať do pleti. Používajte dvakrát denne – ráno a večer. Neoplachujte.Nanášanie rukami:
Nakvapkajte niekoľko kvapiek (alebo požadované množstvo) do ruky. Končekmi prstov naneste na tvár. Jemne vklepkajte do pleti od stredu tváre smerom von. Začnite na brade a pokračujte smerom k lícam a čelu. Pokračujte na krku a dekolte.Nanášanie bavlneným tampónom:
Pleťovou vodou navlhčite bavlnený tampón a pretrite ním pleť od stredu tváre smerom von. Začnite na brade a pokračujte smerom k lícam a čelu. Pokračujte na krku a dekolte.
Zložky:
Marine Prebiotic Active pôsobí ako výborná viacúčelová zložka, ktorá posilňuje ochrannú bariéru pleti, a tak prispieva k zdravo vyzerajúcej pleti. Je dokázané, že zlepšuje celkový stav pleti tým, že vyživuje jej prirodzené mikroprostredie. Navyše stimuluje prirodzený proces bunkovej obnovy, pomáha vyhladzovať textúru pleti, minimalizuje tvorbu pórov a poskytuje pleti potrebnú hydratáciu.
Objem: 150 ml
Cena: 7 €
INZERENT
predajca :
telefón :
0908210001
lokalita :
Považská Bystrica
Inzerátov :
ID inzerátu :
37467
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :