Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

Mätový zázračný balzam Oriflame

Predaj|Kozmetika|Považská Bystrica|03.03.2021
Mätový zázračný balzam Oriflame
Mätový zázračný balzam Oriflame
CENA: 2 €

Mätový zázračný balzam Oriflame

Predaj|Kozmetika|Považská Bystrica|03.03.2021
Univerzálny balzam hydratuje, zjemňuje a chráni suché pery a pokožku. Obsahuje esenciálny mätový olej, ktorý je známy svojimi zjemňujúcimi a vyživujúcimi vlastnosťami, pričom zároveň chráni pokožku pred voľnými radikálmi. Upokojujúce zloženie ihneď chladí a poskytuje pokožke okamžitú úľavu.Benefity:
S osviežujúcim mätovým olejom
Upokojuje, zjemňuje a chráni suché pery a pokožku
Má osviežujúcu mätovú vôňu
Na zjemnenie a vyživenie pokožky:
Končekmi prstov naneste na suchú pokožku, pery, lakte, hánky, nechtovú kožtičku, nos, obočie a pod.
Mätový zázračný balzam používajte tak často, ako potrebujete – kedykoľvek, kdekoľvek.
Mätový olej
Mäta je známa svojimi schopnosťami osviežovať dych, ale vedeli ste, že okrem toho dokáže aj vynikajúco revitalizovať pokožku? Táto voňavá, účinná rastlina obsahuje množstvo vitamínov, cukrov a flavonoidov s antioxidačnými účinkami, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred poškodením voľnými radikálmi, vyživujú a hydratujú suchú pokožku a pery. Navyše, esenciálny mätový olej obsahuje mentol, ktorý má na pokožku upokojujúci účinok. Je dobre známy aj tým, že pokožku schladí a osvieži.Včelí vosk
Včelí vosk, výsledok práce usilovných včiel, je vedľajším produktom procesu opelenia a je známy svojimi upokojujúcimi, zjemňujúcimi a vyživujúcimi vlastnosťami. Traduje sa, že práve prírodný včelí vosk bol súčasťou celkom prvých kozmetických krémov, pretože mal neuveriteľné zjemňujúce účinky na pokožku. To platí aj dnes. Včelí vosk patrí ku kľúčovým ingredienciám v produktoch starostlivosti o pleť, pomáha chrániť pokožku a udržuje ju hydratovanú a zdravo vzyerajúcu.Zvláčňujúca zmes
Zvláčňujúce látky pomáhajú chrániť pery a zlepšovať funkciu ochrannej bariéry pleti, pričom zároveň zabezpečujú intenzívnu hydratáciu. Špeciálna zmes zvláčňujúcich látok v zázračných balzamoch s mätovým olejom vytvára na perách ochrannú a vyživujúcu vrstvu. Pomáha tak predchádzať strate vlahy a pery zostanú na pocit hydratované, vyživené a hladké.
Vitamín E
Vitamín E je účinný antioxidant, ktorý pomáha vyživovať a chrániť pokožku. Okrem toho neutralizuje potenciálne škodlivé pôsobenie voľných radikálov. Zároveň hydratuje vrchné vrstvy kože, redukuje suchosť a udržuje pokožku hebkú a upokojenú.
Cena: 2 €
INZERENT
predajca :
telefón :
0908210001
lokalita :
Považská Bystrica
Inzerátov :
ID inzerátu :
37752
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :