Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

Online marketing pre vás za nízke ceny

Ponuka|IT a web dizajn|Žilina|28.07.2022
Online marketing pre vás za nízke ceny
Online marketing pre vás za nízke ceny
CENA: Dohodou

Online marketing pre vás za nízke ceny

Ponuka|IT a web dizajn|Žilina|28.07.2022
"Slovak Marketing Agency je online marketingová agentúra. Naše služby: Tvorba web stránok, Online reklama, Spravovanie sociálnych médií."

Čo ponúkame

Online reklama

Pokiaľ ide o marketing na sociálnych sieťach, cieľom je, aby váš obsah videlo čo najviac ľudí. S reklamami Google, Facebook a Instagram môžete osloviť celosvetové publikum v priebehu niekoľkých sekúnd..

Vývoj webových stránok

Vývoj webových stránok je našou vášňou a naším poslaním je poskytovať vysokokvalitné a rýchle webové stránky, ktoré určite splnia vaše potreby. Je pre nás prioritou vedieť, ako vytvoriť webovú stránku, ktorá bude optimalizovaná pre vyhľadávače a osloví vašu cieľovú skupinu.

Grafický dizajn

Náš tím grafických dizajnérov a copywriterov spolupracuje na vytváraní marketingových materiálov, ktoré odrážajú osobnosť, víziu a ciele našich klientov. Poskytujeme celý rad služieb vrátane dizajnu bannerov, web dizajnu, vizitiek a dizajnu loga.

Spravovanie sociálnych médií

Potrebujete viac sledovateľov, väčší predaj a väčšiu angažovanosť na svojich účtoch na Facebooku a Instagrame? Môžeme vám pomôcť. Budeme spravovať vaše účty na Facebooku a Instagrame a pomôžeme vám vybudovať si publikum zdieľaním pútavého obsahu, ktorý osloví tých správnych ľudí v správnom čase.

Zistite viac na https://slovakmarketingagency.com/

email: ceo@slovakmarketingagency.com
Cena: Dohodou
INZERENT
predajca :
 
 
lokalita :
Žilina
Inzerátov :
ID inzerátu :
49246
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :