Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

Doučovanie Sj, Aj, Nj, Mat a gitary

Ponuka|Výuka a doučovanie|Trnava|01.07.2023
Doučovanie Sj, Aj, Nj, Mat a gitary
Doučovanie Sj, Aj, Nj, Mat a gitary
CENA: 15 €

Doučovanie Sj, Aj, Nj, Mat a gitary

Ponuka|Výuka a doučovanie|Trnava|01.07.2023
Ponúkam doučovanie slovenského jazyka, v ktorom som ukončila aj vysokoškolské vzdelanie.
K mojim záľubám patria cudzie jazyky. Doučujem taktiež anglický jazyk, nemecký jazyk a slovenský jazyk pre cudzincov. Poľský jazyk ovládam plynule na úrovni C1. Taktiež viem základy ruského jazyka.

Doučovala som už aj matematiku a hru na gitare.

Venujem sa žiakom všetkých vekových kategórií (1. a 2. stupeň ZŠ, SŠ, VŠ, dospelí). Pripravujem na Monitor 5 a 9, na prijímačky na SŠ alebo na maturitu.

Mám za sebou už viac ako 1000 odučených hodín a úspešných žiakov, ktorí si zlepšili svoje známky, pravopis alebo sa dostali na SŠ. Niektorí sa umiestnili na prvých priečkach!

Cena:
SjL, Aj, Nj, Mat: 15 €/45 min.
Gitara: 10 €/45 min.

V prípade záujmu ma kontaktujte na mail:
doucujem.sjl@gmail.com

????REFERENCIE: ????
Pani Mirka pripravovala našu dcérku v piatom ročníku ZŠ na prijímacie skúšky na 8. ročné gymnázium. Dcérka má výborné výsledky v škole, ale reálne mala v SLJ dosť na dobiehanie. Pani Mirka ju pripravila počas cca 2 mesiacov 2x týždenne online výučbou tak, že dcérka prijímačky urobila. Pani učiteľka je milá, ústretová a trpezlivá. Určite odporúčame. Budete spokojní. :)
Daniela V.

Pani učiteľka Boorová svojim zodpovedným a zrozumiteľným prístupom pomohla môjmu synovi Miskovi úspešne spraviť prijímacie pohovory na Hotelovú akadémiu v PN. Miško si ju veľmi obľúbil a pozitívne ohodnotil hneď po prvom stretnutí . Ich spoločná výučba bola pomerne intenzívna -
5 hod týždenne no Miško ani raz nepovedal že sa on line stretnutia nezúčastní - vždy sa mu chcelo ... a to hlavne preto že výučba pod vedením pani učiteľky Boorovej bola zaujímavá . Misko to zhodnotil
výstižne - za tie takmer 4 týždne sa naučil viac ako počas svojho studia na ZŠ Pani učiteľku môžeme len doporučiť.
Michal K.

Vyborna ucitelka, skvely pristup. Syna pripravovala 3 mesiace na prijimacie skusky na SŠ. Uspesne zvladol vsetky, v jednom pripade bol najlepsi zo SJ z 200 uchadzacov.???? Mozem ju len vrelo odporucat!!!
Katarína K.

Mirku sme našli cez internet, aby pripravila nášho syna na prijímacie skúšky na 8 ročné gymnázium.Aj vďaka nej skončil úspešne na 4.mieste.Niet viac čo dodať.Ďakujeme.
Jozef K.

Maximalna spokojnost...ustretovost, flexibilita, vyborny odhad vedomosti ziaka...odporucam
Jana M.

Pani Boorová bola skvelá vyučujúca, našej dcére sa s ňou veľmi dobre učilo počas pandémie keď online hodiny s učiteľkou Slovenského jazyka zo ZŠ boli nedostačujúce. Dcérka sa veľmi zlepšila a porozumela učivu. Sme radi že sme našli práve túto pani a dúfame že aj v budúcnosti budeme využívať jej doučovanie. Ďakujeme.
Michaela M.

Ďakujem pani Mirke za prípravu mojej dcéry na príjimacie skúšky na gymnázium. Ústretová,milá s úžasným prístupom.Pani učiteľku určite ešte v budúcnosti oslovím. Určite odporúčam!!!
Katarina K.

Som veľmi spokojná. Môžem určite doporučiť! Syn sa učí dobre a teší sa na doučovanie.
Lana E.

Veľmi pekne ďakujeme za prístup, trpezlivosť a ochotu. Syn sa učí dobre, napriek tomu sa ale v slovenčine troška strácal. Jeho výsledky sa sa už po prvých hodinách doučovania výrazne zlepšili.Určite ODPORÚČAME .
Monika C.

Veľmi milá s úžasným prístupom... Syn si za pár hodín zlepšil známku so slovenského jazyka, chodí s radosťou na doučovanie... Maximálna spokojnosť odporúčam ????
Zuzana O.

Ďakujeme pani Mirke za trpezlivosť,ochotu a milý prístup.Výsledky mojej dcéry sa už po prvých hodinách doučovania viditeľne zlepšili.Na doučovanie sa dokonca vždy tešila.Určite ODPORÚČAME .
Lýdia S.

Pani Mirka sa nám veľmi osvedčila, za týždeň preklenula najväčšie medzery v znalostiach slovenčiny nášho syna. Jano
Jan F.

Som veľmi spokojná s prípravou na prijímacie skúšky. Veľmi dobrý a milý prístup.
Izabela G.

Ústretová, milá, trpezlivá. Dcéra sa na doučovanie vždy tešila. Ďakujeme za prípravu na monitoring a prijímacie skúšky. Pani Mgr. Mirku Boorovu môžem len odporúčať!
Júlia D.

Sme s Mirkou veľmi spokojní. Syna doučuje Sj nakoľko mal horšie známky v škole. Známky sa lepšia už po mesiaci je vidno, že syn viac rozumie predmetu. Určite odporúčame pani Mirku.
Eva M.

Absolútna spokojnosť, precízna príprava a prístup perfektný. Mirka je veľmi ludska a trpezlivá. Dcéra sa teší na doučovanie. Doporučujem.
Greta R.

Mgr. M. Boorová pripravuje nášho syna na monitor zo sj, s jej prácou sme veľmi spokojní, syn k nej chodí rád.
Erika D.

Mgr. Mirku Boorovú odporúčam a ďakujem za precíznu a úspešnú prípravu syna na rozdielové skúšky pri prestupe na inú školu. Syn chválil ľudský a trpezlivý prístup.
Juraj H.

Absolútna spokojnosť s výučbou na gitaru. Už po pár hodinách sú viditeľné - počuteľné výsledky. Pomaly začínam hrať, baví ma to. Veľmi sa mi páči priebeh hodiny v uvoľnenej a priateľskej atmosfére. Oceňujem Mirkinu trpezlivosť, prístup a časovú flexibilitu :). Vrelo odporúčam každému!
M R.

Dobrý a seriózny prístup, syn veľmi spokojný a výborne pripravený na prijímačky zo slovenčiny. Ďakujem a odporúčam!
Danijel Ž.

Odporúčam pani učiteľku Mirku, veľmi dobre pripravila môjho syna na prijímačky, ktoré dobre zvládol! Veľmi dobrý prístup k deťom, dobre mu všetko vysvetlila a veľmi trpezlivá a príjemná.
Medvedieva O.
Cena: 15 €
INZERENT
predajca :
 
 
lokalita :
Trnava
Inzerátov :
ID inzerátu :
54846
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :