Čo :
Kde :
Cena :
Eur
Čo :
Kde :
Cena :
Eur

Účtovníctvo

Ponuka|Účtovníctvo a poradenstvo|Košice|21.11.2023
Účtovníctvo
Účtovníctvo
CENA: 1.25 €

Účtovníctvo

Ponuka|Účtovníctvo a poradenstvo|Košice|21.11.2023
Účtovníctvo je disciplína, ktorá sa zaoberá zaznamenávaním, triedením, spracovaním a interpretáciou finančných informácií o hospodárskej činnosti subjektu (fyzickej osoby, firmy, organizácie atď.). Cieľom účtovníctva je zabezpečiť transparentnosť a presnosť finančných záznamov pre potreby vedenia a monitorovania hospodárskej činnosti subjektu, ako aj pre potreby vnútorného a externého zhodnocovania.
Radi Vám poradíme na našom tel.čísle 0903141959 – Milan Novák
https://www.8888.sk/
Existuje niekoľko foriem účtovníctva, vrátane:
1. Manažérske účtovníctvo: Táto forma sa zameriava na vnútorné potreby manažmentu. Cieľom je poskytnúť informácie, ktoré sú potrebné na riadenie podniku a rozhodovanie o jeho budúcej činnosti.
2. Finančné účtovníctvo: Táto forma sa zameriava na správu a prezentáciu finančných informácií externým zainteresovaným stranám, ako sú akcionári, veritelia a orgány regulujúce finančné trhy.
3. Daňové účtovníctvo: Slúži na výpočet a platenie daní podľa miestnych právnych predpisov.
4. Nákladové účtovníctvo: Funguje tak, že sleduje a hodnotí náklady spojené s výrobou výrobkov alebo poskytovaním služieb.
V mnohých krajinách existujú štandardy účtovníctva, ktoré určujú, ako by mali byť finančné informácie zaznamenávané a spracovávané. Príkladom sú Medzinárodné účtovné štandardy (MÚS) alebo Všeobecne akceptované účtovné zásady (GAAP) v Spojených štátoch.
Dôležitou súčasťou účtovníctva je používanie účtovných záznamov, ktoré zahrňujú účtovné knihy, účtovné zápisy, výkazy zisku a strát, rozvahu a ďalšie dokumenty.
Účtovníctvo je nevyhnutelnou súčasťou riadenia akéhokoľvek podniku alebo organizácie, a je kľúčové pre hospodárske rozhodovanie, kontrolu a reporting.
Cena: 1.25 €
INZERENT
predajca :
telefón :
0903141959
lokalita :
Košice
Inzerátov :
ID inzerátu :
57756
RÝCHLY KONTAKT
* Meno :
* Email / Tel :
* Správa :